T&T AUDIT SRL a fost constituita in anul 2002 si este o societate autorizata sa execute audit financiar potrivit Standardelor Internationale de Audit si Contabilitate (ISA si IFRS).

Suntem o societate din Sibiu, iar obiectivele noastre sunt sa furnizam servicii de inalta tinuta profesionala societatilor romanesti si multinationale.

Compusa dintr-o echipa de inalta calificare profesionala cu acreditari profesionale apreciabile, T&T AUDIT s-a impus pe piata profesionala locala prin consolidarea unui portofoliu de clienti semnificativi in crestere.

Cautam sa fim in pas cu cerintele de virf ale profesiei de Audit, clientii nostri gasind in noi sprijin pe linie de fiscalitate, tehnologia informatiei (IT), proceduri interne si managementul calitatii, evaluare, si referinta la standardele internationale in raportarea financiara IFRS.

Pentru potentialii clienti, punem la dispozitie o oferta generala configurata pentru imprimare, disponibila pe sait, iar pentru detalii ne face placere sa fim contactati pentru intilniri directe.

Pentru adaptarea la cerintele de specializare, din 2010 unii clienti de audit cu particularitati informatice si de raportare internationala sint gestionati prin firma Topia (societate afiliata).

Doina Toader
Senior PartnerHome B1 Servicii b2 Clienti b4 Acreditari b5 Audit b6 Contact